Grow Video in de media

Zo optimaliseer je B2B-videocontent [4 lessen]

In aflevering 105 van de Inbound4Cast ga ik in gesprek met Demi Groen. Demi helpt vanuit haar bureau Grow Video, organisaties met de strategie en creatie van video’s. Ze richt zich daarbij veel op educatieve explainer-video’s.

Demi deelt in de podcast verschillende inzichten over het effectief inzetten van video. In dit artikel zoomen we dieper in op 4 belangrijke takeaways uit het gesprek. Deze takeaways kunnen je helpen bij het optimaliseren van je eigen videocontent.

Frankwatching

15 juni 2024

Over videomarketing en het freelance leven van member Demi Groen

Demi Groen rolde eigenlijk een beetje ‘per ongeluk’ in het ondernemerschap als videomarketeer en in deze podcast gaat Online Kracht in gesprek over haar verhaal, het leven als freelancer en haar werk in de videomarketing met haar bedrijf Grow Video.

De Online Marketing & Freelance Podcast

4 augustus 2023

Wonen in Spanje én een succesvol bedrijf runnen in Nederland? Demi deed het!

Demi Groen is de oprichter en founder van haar videobedrijf Grow Video. Ze helpt ondernemers, mkb’ers en bedrijven groeien middels videomarketing. Recentelijk emigreerde ze naar Valencia en in deze podcastaflevering geeft ze videomarketing tips van 2022 en hoe zij alsnog klanten wist binnen te halen voor haar bedrijf, terwijl ze zelf in een ander land zat.

Podcast The Future CEO is Female

22 juli 2023

Samen sterker ondernemen. Wat betekent dit voor Demi Groen?

“Elkaar helpen groeien in de breedste zin van het woord. Dat houdt in dat je niet alleen aan elkaar denkt bij nieuwe klanten, een netwerkevent of een nieuwe opdracht, maar dat je ook incheckt hoe het op persoonlijk gebied met elkaar gaat.”

MKB Rotterdam Rijnmond

22 mei 2022

Demi Groen (25) jaagt haar dromen na in Rotterdam

Haar ouders hebben nog geprobeerd Demi Groen (25) uit Heinkenszand ervan te overtuigen hoe mooi Zeeland is. ,,Maar dat mocht niet meer baten”, grapt ze. Demi kan de reuring van haar nieuwe woonplaats Rotterdam voorlopig niet meer missen. ,,Tegelijkertijd ben ik heel benieuwd wat Zeeland mij nu zou kunnen bieden.”

PZC

8 oktober 2021

Demi Groen zag en greep de kans die videomarketing biedt

“Mijn jeugd in Heinkenszand heeft geleid tot een sterke bewijsdrang. Ik had weinig aansluiting, kon mijn draai niet goed vinden en was erg op mezelf. Later, toen ik het idee van videomarketing omarmde, zagen weinig mensen de mogelijkheden, die ik wél zag. Ik geloofde in de kracht van video en zocht naar die ene kans om mezelf verder te ontwikkelen. Die greep ik door mijn eigen bedrijf Grow Video te starten. In Rotterdam, want ik had altijd al het gevoel dat ik hier moest zijn.”

Zeeland Zakelijk

2 mei 2021

Stop met prutsen aan je YouTube kanaal en start met het bouwen aan je autoriteit