Grow Video in de media

Over videomarketing en het freelance leven van member Demi Groen

Demi Groen rolde eigenlijk een beetje ‘per ongeluk’ in het ondernemerschap als videomarketeer en in deze podcast gaat Online Kracht in gesprek over haar verhaal, het leven als freelancer en haar werk in de videomarketing met haar bedrijf Grow Video.

De Online Marketing & Freelance Podcast

04-8-2023

Wonen in Spanje én een succesvol bedrijf runnen in Nederland? Demi deed het!

Demi Groen is de oprichter en founder van haar videobedrijf Grow Video. Ze helpt ondernemers, mkb’ers en bedrijven groeien middels videomarketing. Recentelijk emigreerde ze naar Valencia en in deze podcastaflevering geeft ze videomarketing tips van 2022 en hoe zij alsnog klanten wist binnen te halen voor haar bedrijf, terwijl ze zelf in een ander land zat.

Podcast The Future CEO is Female

22-7-2022

Samen sterker ondernemen. Wat betekent dit voor Demi Groen?

“Elkaar helpen groeien in de breedste zin van het woord. Dat houdt in dat je niet alleen aan elkaar denkt bij nieuwe klanten, een netwerkevent of een nieuwe opdracht, maar dat je ook incheckt hoe het op persoonlijk gebied met elkaar gaat.”

MKB Rotterdam Rijnmond

22-5-2022

Demi Groen (25) jaagt haar dromen na in Rotterdam

Haar ouders hebben nog geprobeerd Demi Groen (25) uit Heinkenszand ervan te overtuigen hoe mooi Zeeland is. ,,Maar dat mocht niet meer baten”, grapt ze. Demi kan de reuring van haar nieuwe woonplaats Rotterdam voorlopig niet meer missen. ,,Tegelijkertijd ben ik heel benieuwd wat Zeeland mij nu zou kunnen bieden.”

PZC

08-10-2021

Demi Groen zag en greep de kans die videomarketing biedt

“Mijn jeugd in Heinkenszand heeft geleid tot een sterke bewijsdrang. Ik had weinig aansluiting, kon mijn draai niet goed vinden en was erg op mezelf. Later, toen ik het idee van videomarketing omarmde, zagen weinig mensen de mogelijkheden, die ik wél zag. Ik geloofde in de kracht van video en zocht naar die ene kans om mezelf verder te ontwikkelen. Die greep ik door mijn eigen bedrijf Grow Video te starten. In Rotterdam, want ik had altijd al het gevoel dat ik hier moest zijn.”

Zeeland Zakelijk

10-2-2021

Waarom hulp vragen zo belangrijk is én hoe je dat doet

Jan van Nederveen (directeur IMK Starten), Caroline van Leuven (ondernemerscoach en consultant) en Demi Groen zijn te gast. Demi vertelt hierin over het ontwikkeltraject en de explosieve groei van haar bedrijf Grow Video.

IMK Business Talk

5-2-2021

Stop met prutsen aan je YouTube kanaal en start met het bouwen aan je autoriteit