Cases

Clover Orthodontie

Veilig voor Nederland

De Harmonie

Woongeluk Makelaardij

Versterk je autoriteit via duurzame videomarketing op YouTube

Reviews van onze opdrachtgevers

- Eyefinity Media
Lees verder
"Ik benaderde Demi voor YouTube marketing, om 2 video's te voorzien van een goede titel, beschrijvingen en Youtube-pagina.

Communicatie liep soepel, Demi komt afspraken na en Resultaat: De gevraagde Youtube content zijn voorzien van de juiste titels en descripties!"
- Rico Sohilait
Lees verder
Als Film Marketing bureau willen wij graag onze kennis met klanten en prospects. Elke tak van sport kent zijn specialisten en zo hebben wij Demi Groen van Grow Video uitgenodigd om over Youtube marketing te komen spreken. Op de dag zelf was zij één van de sprekers waarin zij volgens onze klanten waarde volle informatie wist te geven. Dit helpt ons om verder met de klanten na te denken wat beter kan in de toekomst als we het hebben over videomarketing en het uitrollen van plannen. Klanten begrijpen nu beter wat er allemaal nodig is om je film beter voor de doelgroep te positioneren. Als je een enthousiaste spreker zoekt met kennis op het gebied van Youtube, dan zou je eens met Demi Groen in gesprek moeten gaan.
- Silvan Hartsteen
Lees verder
Voor de socials van THEBAGSTORE willen wij graag doeltreffende videocontent maken. Hiervoor hebben wij een sessie ingepland met Demi.Tijdens de sessie gaf Demi ons tips en adviezen met betrekking tot het gebruik van onze verschillende social mediakanalen. De komende tijd zullen wij deze ideeën gaan implementeren.Wij bevelen Demi van harte aan als het om film marketing gaat. Ze is erg enthousiast en haar advies en ideeën geven ons handvatten om verder te gaan.

Over Grow Video